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1.Imagen marcada / sin marcar Rodríguez, N.E. Aspectos biológicos de cebollín "Cyperus rotundus L." ln: Puignau, J.P. (ed.). Producción de soja. Montevideo (Uruguay): IICA-PROCISUR, 1992. p203-206 (IICA-PROCISUR. Diálogo, 34) "Contiene : Algunos trabajos presentados en los cursos sobre Producción de Soja, 1988 ago 1-8 : Santa Cruz ; CRIA/DIA, 1989 set 1 : Encarnación, Paraguay ; EEA Marcos Juarez/INTA, Cordoba, 1990 ago 21-31"
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Salto Grande; INIA Tacuarembó.
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2.Imagen marcada / sin marcar RODRIGUEZ, N.E.; BEYHAUT, E.; SICARDI, M.; RODRÍGUEZ-BLANCO, A. Bioprospection of naturalized soybean-nodulating Bradyrhizobium strains in Uruguayan soils: a genetic and symbiotic approach. Environmental Sustainability. 2023, volume 6, pages 161-171. https://doi.org/10.1007/s42398-022-00258-1 Article history: Received 31 May 2022; Revised 29 September 2022; Accepted 6 December 2022; Published online 5 January 2023. -- Correspondence: A. Rodríguez-Blanco. Depto. de Biología Vegetal, Facultad de Agronomía, Universidad de la...
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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3.Imagen marcada / sin marcar Faya de Falcon, L.M.; Pieri, S.M.; Rodriguez, N.E. Malezas : guía de reconocimiento de semillas y plántulas Cordoba (Argentina): INTA, 1992. 99p. Manuales (Agro de Cuyo)
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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4.Imagen marcada / sin marcar RODRÍGUEZ, N.E.; FAYA DE FALCON, L.M.; PIERI, S.M. Malezas: reconocimiento de semillas y plántulas 3a. ed. Paraná, Argentina: INTA, 1997. 204 p.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  10/09/2014
Actualizado :  27/04/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  MONTOSSI, F.; FONT I FURNOLS, M.M.; DEL CAMPO, M.; SAN JULIAN, R.; BRITO, G.; SAÑUDO, C.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCILE, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; MARÍA FONT I FURNOLS, IRTA-Food Technology, Girona, Spain; MARCIA DEL CAMPO GIGENA, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; C. SAÑUDO, Department of Animal Production and Food Science, University of Zaragoza, Zaragoza, Spain.
Título :  Sustainable sheep production and consumer preference trends: Compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas.
Fecha de publicación :  2013
Fuente / Imprenta :  Meat Science, 2013, v. 95, p. 772-789. http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.04.048
DOI :  10.1016/j.meatsci.2013.04.048
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Received 25 February 2013; Received in revised form 21 April 2013; Accepted 22 April 2013.
Contenido :  There are increasing concerns of society towards the consumption of animal products which have been produced and transformed ina sustainablemanner. This trendin fluencesconsumerpurchasing decision making,particularly in developed countries. On the other hand, in the next years, the pressure to increase the volume and ef ficiency of meat production will be much higher to cope with the expected unsatisfied demand. At least in part, current and future technologies could contribute to solve this challenge. However, the use of some of these innovations could have a negative effect on consumer preferences. There is no consensus in our society about this dilemma. The objective of this paper is to review the scientific evidence related to these topics and to analyze and discuss the effect of some of the extrinsic and intrinsic factors linked with the sheep industry which could affect the acceptability of lamb meat by consumers.
Palabras claves :  CONSUMER PERCEPTIONS; SHEEP MEAT; SUSTAINABILITY.
Thesagro :  CARNE; OVINOS.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100032 - 1PXIAP - PPPP/MEAT SCIENCE/201395
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